Spirulinos kremo pyragas

Spirulinos kremo pyragas

Spirulinos kremo pyragas – oh my, spalva 💙😋 Anakardžių kremą įsimylėjau nuo tada kai pradėjau gaminti sūrio tortus be pieno produktų. Tikiuosi ir jums patiks! 

INGRIDIENTAI

Pagrindas

  • ⅓ puodelio migdolų (apie  45 g.)
  • ⅓ puodelio graikinių riešutų (apie 35 g.)
  • ⅓ puodelio miltų (naudojau grikių)
  • 2 v.š kokosų cukraus
  • 1 a.š kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos
  • 2 v.š ištirpinto kokosų aliejaus
  • ¼ puodelio augalinio pieno (pvz., Migdolų, Avižų, Sojos)

Kremas

  • 1 puodelio mirkytų anakardžių (mirkyti vandenyje maždaug 4 valandas)
  • ⅓ puodelio augalinio pieno
  • 1,5 v.š agavų sirupo (ar kito saldiklio)
  • 1 a.š vanilės ekstrakto
  • ½ a.š cinamono
  • ½ a.š Spirulinos miltelių

PARUOŠIMAS

  1. Išmirkykite anakardžius vandenyje apie ~ 4 valandas.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200C 
  3. Pagrindas: sutrinkite migdolus ir graikinius riešutus iki miltų. Sumaišykite visus sausus ingredientus dubenyje.
  4. Ištirpintą kokosų aliejų ir  augalinį pieną supilkite į sausus ingredientus ir gerai sumaišykite.
  5. Gautą tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir suformuokite picos formą.
  6. Kepkite 200C  įkaitintoje orkaitęje 10 minučių. Leiskite atvėsti.
  7. Kremas:perplaukite ir nusunkite anakardžių riešutus.
  8. Sutrinkite anakardžius  elektriniu trintuvu kartu su augaliniu pienu, agavų sirupu, vanile, cinamonu ir Spirulinos milteliais, kol gausis kremas. Jei reikia, įplkite daugiau pieno.
  9. Kai pagrindas visiškai atvėso, ištepkite kremu ir padenkite persimonais.

Patarimas :

* Supjaustykite persimonus į plonius griežinėliais ir įdėkite ant picos pyrago, kad sudarytumėte saulę
*Jei turite migdolų miltų ar kitu riešutų miltų, juos galite naudoti pagrindui vietoj riešutų.  

Spirulinos kremo pyragas

Pristatymas

Nemokamas pristatymas nuo 29.99€

Aukščiausia kokybė

100% natūralūs, be jokių priedų

Atsiskaitymas

Saugus ir greitas atsiskaitymo būdas

Geriausia kaina

Siūlome prekes geriausia kaina

%d bloggers like this: