Pietų prenumerata – tai kiekvieną savaitę vis nauji patiekalai, subalansuotas ir sveikas maistas.
Gamyboje nenaudojame mėsos, žuvies, kiaušinių, hidrintų riebalų svogūnų ir česnakų.
Kiekvieną darbo dieną – nuo pirmadienio iki penktadienio be rūpesčių galite valgyti kokybišką ir šviežiai pagamintą maistą
Mūsų patiekalai sotūs ir maistingi. Jei ieškote sveiko, įvairaus ir skanaus maisto, mes – Jūsų pasirinkimas.
Pasiūlymo pasirinkimai:
1 asmeniui 3 – jų dienų pietų prenumerata 30,00 €
1 asmeniui 4 - ių dienų pietų prenumerata 38,00 €
1 asmeniui 5 - ių dienų pietų prenumerata 45,00 €
1 asmeniui 10 - ių dienų pietų prenumerata 85,00 €
1 asmeniui 20 - ių dienų pietų prenumerata 160,00 €
Kiekvieną savaitę meniu skrtingas. Galima pasirinkti vegetarišką arba veganišką variantą.
Užsisakius pietų prenumeratą, galite pietus atsiimti bet kurią darbo dieną, per mėnesį nuo apmokėjimo dienos.
Atsiėmimas restorane “Ajurvedinė virtuvė”, Saltoniškių g. 34A, Vilniuje,
darbo dienomis nuo 11 iki 15 val.
Meniu nuo kovo 13 d. iki kovo 17 d.
Savaitės meniu (vegetariškas)
Kovo 13-17 d.
SAVAITĖS MENIU
Vegetariškas
- Žirnių ir daržovių sriuba “Dalas”, patiekiama su namine bemiele duonele
- Sojos kepsneliai, patiekiami su naminiu pomidorų padažu, keptomis bulvėmis ir daržovių salotomis
- Dienos desertas
- Kreminė morkų sriuba, pagardinta kepintomis sėklomis, patiekiama su namine bemiele duonele
- "Žemaičių" blyneliai su daržovių įdaru, patiekiami su grietininiu padažu, grikiais ir burokėlių salotomis
- Dienos desertas
- Žaliųjų lęšių sriuba su daržovėmis, patiekiama su namine bemiele duonele
- Morkų ir cukinijų kepsneliai, patiekiami su naminiu pomidorų padažu, bulvių piure ir daržovių salotomis
- Dienos desertas
- Pomidorinė sriuba, patiekiama su namine bemiele duonele
- Lęšių ir daržovių kepsneliai, patiekiami su naminiu pomidorų padažu, keptomis bulvėmis ir daržovių salotomis
- Dienos desertas
- Kreminė moliūgų sriuba, pagardinta kepintomis sėklomis, patiekiama su namine bemiele duonele
- Grikių ir daržovių kepsneliai, patiekiami su bulvių ir kopūstų troškiniu, burokėlių salotomis
- Dienos desertas
Savaitės meniu (veganiškas)
Kovo 13-17 d.
Kovo 13-17 d.
SAVAITĖS MENIU
Veganiškas
- Žirnių ir daržovių sriuba “Dalas”, patiekiama su namine bemiele duonele; vegan
- Sojos kepsneliai, patiekiami su naminiu pomidorų padažu, keptomis bulvėmis ir daržovių salotomis; vegan
- Dienos desertas, vegan
- Žirnių ir daržovių sriuba “Dalas”, patiekiama su namine bemiele duonele, vegan
- Daržovių koftos, patiekiama su naminiu pomidorų padažu, keptomis bulvėmis ir burokėlių salotomis, vegan
- Dienos desertas, vegan
- Kreminė morkų sriuba, pagardinta kepintomis sėklomis, patiekiama su namine bemiele duonele; vegan
- "Žemaičių" blyneliai su daržovių įdaru, patiekiami su kokosų grietinėlės padažu, grikiais ir burokėlių salotomis; vegan
- Dienos desertas, vegan
- Žaliųjų lęšių sriuba su daržovėmis, patiekiama su namine bemiele duonele, vegan
- Morkų ir cukinijų kepsneliai, patiekiami su naminiu pomidorų padažu, basmati ryžiais ir daržovių salotomis, vegan
- Dienos desertas, vegan
- Pomidorinė sriuba, patiekiama su namine bemiele duonele' vegan
- Lęšių ir daržovių kepsneliai, patiekiami su naminiu pomidorų padažu, keptomis bulvėmis ir daržovių salotomis; vegan
- Dienos desertas, vegan
- Kreminė moliūgų sriuba, pagardinta kepintomis sėklomis, patiekiama su namine bemiele duonele; vegan
- Grikių ir daržovių kepsneliai, patiekiami su bulvių ir kopūstų troškiniu, burokėlių salotomis; vegan
- Dienos desertas, vegan