Vegetariška “žuvis” – receptas

20,00 

Kategorija:

Aprašymas

Atsibodo valgyti tą pačią begalę daržovių? Pasiilgai jūros gėrybių skonio, bet nenori žaloti gamtos?

Tada atėjo laikas išbandyti vegetarišką “žuvį”! Šis receptas nustebins net didžiausius skeptikus savo neįtikėtinai tikrovišku skoniu ir tekstūra.

Kodėl verta rinktis vegetarišką “žuvį”?

  • Sveikas pasirinkimas: Gausus baltymų, vitaminų ir mineralų, tačiau mažai riebalų.
  • Tvarus sprendimas: Sumažinkite savo poveikį aplinkai rinkdamiesi augalinės kilmės maistą.
  • Įspūdingas skonis: Nustebinkite savo svečius patiekalu, kuris atrodo ir skonis kaip tikra žuvis!
  • Lengva pagaminti: Net pradedantiesiems virėjams su šiuo receptu nebus problemų!

Receptas pateikiamas Video ir PDF formatais